Selecteer een pagina

De kracht van gedachten

De mens is slaaf van hun gedachten in plaats van baas. Het doel is heer en meester over je gedachten te zijn. Meesterschap !

Het mooiste is als je je gedachten gaat herkennen en vervolgens gaat delegeren welke gedachte jouw stoort of ondermijnt in jouw kracht.

Alle problemen worden in gang gezet doordat er een gedachte binnenkomt over het probleem.
De meeste mensen die een probleem hebben/ervaren, willen er zo snel mogelijk vanaf. Er word dan vanuit de gedachte en onrust van het probleem naar een oplossing gezocht.
Je kan er ook anders mee om gaan.

Probeer eerst het probleem “buiten” je te zetten, dus dat je niet meer meegaat in de gedachtestroom van het probleem zelf, je kijkt dan als het ware ‘naar’ het probleem en niet meer ‘vanuit’ het probleem!
Op die manier kom je los of losser te staan van het probleem, en kan je vanuit rust en helderheid het probleem ontmantelen.

Het probleem heeft meestal te maken met drie oorzaken: situatie, karakter en energy.

Situatie en karakter :
Alle Handelingen komen voort uit een gedachte.
Vandaag is het resultaat van gisteren. Wil je verandering/verbetering in je huidige situatie, dan begin je vanaf vandaag met de gedachte en daarmee ook je dagelijkse handelingen te veranderen. Doordat je anders handelt is de uitkomst ook anders. Hoe je bent ( karakter) is ook hoe jij reageert binnen een bepaalde situatie. Het begint dus bij de gedachte!

Energy:
We gaan wat betreft spiritualiteit een nieuwe fase in. In deze nieuwe fase moet de mensheid het verschil kunnen voelen en weten tussen positieve en negatieve energy. De mensheid kan dan negatieve energy transformeren naar positieve energy.
Als jij je ervan bewust wordt dat jij deze positieve en negatieve energy kan voelen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open. Negatieve energieën hebben ook invloed op je gedachten !

Heb je meer vragen of wil je hulp hierbij neem dan contact op met het LIPH.