Selecteer een pagina

De Nieuwe Tijd

In deze nieuwe tijd gaan we samen de gezamenlijke strijd aan om te komen tot spirituele groei en een Hogerbewustzijn.

Deze nieuwe tijd gaat gepaard met veel psychische klachten en deze zijn stijgend. De medische wereld heeft ook niet de antwoorden en oplossingen. De mens zal dus gaan zoeken. En zal spiritueel moeten groeien.

Spiritualiteit betekent in eerste instantie bewust worden van het Geestelijk leven, het leven als geest/spirit. We zijn namelijk allemaal geest/spirit in ons lichaam. We doen ervaring op in onze gevoelsbelevingswereld om te komen tot spirituele groei. Het Geestelijk leven is: “Waar komt het gevoel en de binnenkomende gedachten vandaan?”. Het heeft dus niets te maken met religie maar met je innerlijke gevoelsbelevingswereld.

Regeer jij over de binnenkomende gedachte of regeren de binnenkomende gedachten over jou? De mens moet eerst kunnen regeren over zichzelf. Dit is de eerste fase wat betreft het Hogerbewustzijn. Iedereen staat nog in de kinderschoenen want we zijn allemaal kinderen die nog bewust moeten worden en kunnen ontwaken in de nieuwe tijd. Daarom zijn we allen kinderen in de nieuwe tijd. De nieuwe tijd kun je omschrijven als de tijd waarin we bewust worden van de mogelijkheden om vanuit Hogerbewustzijn innerlijk vrij en blij te zijn in onszelf en met onszelf. De kinderen die we nieuwetijdskinderen noemen zijn kinderen die al basiskennis in het gevoel hebben en kunnen sneller begrijpen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Deze kinderen zijn dus voorlopers. Zij zullen de verandering zichtbaar maken. Het wordt tijd!

Follow by Email
Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS