Selecteer een pagina

Hogerbewustzijn

Bewustzijn; het woord zegt het al; bewust van het zijn. Hogerbewustzijn: Dan is men bewust waar je gevoel en je gedachten vandaan komen of bij je binnenkomen. Als je daarvan bewust bent dan ben je op weg naar het Hogerbewustzijn.

Hogerbewustzijn heeft ook te maken met de Goddelijke intelligentie (Dat men de Goddelijke intelligentie tot zich genomen heeft). Dus dat je bewust bent van die andere wereld /de geestelijke wereld en waar en hoe het binnenkomt in jouw gevoelsbelevingswereld. En dat je bewust bent van positieve en negatieve energy. En vanuit bewustzijn kun je hier ook bewust wat mee doen.

Hooggevoeligheid; een uitnodiging om te komen tot meer bewustzijn!

Je hooggevoeligheid nodigt je dus uit om te komen tot meer bewust zijn over waar je gevoel en gedachten vandaan komen. Komt je gevoel, je gedachten en je handelen voort uit positive energy of vanuit negative energy?

Het is in eerste instantie de uitdaging van hooggevoelige personen om de energie├źn te gaan herkennen om zo te komen tot spirituele groei en een Hogerbewustzijn vanuit nieuwe kennis/weten. Je weet dan wat je voelt en je kan bewust bezig met de oorzaak van je klachten en niet met de symptomen.

Vanuit het Hogerbewustzijn krijg je vernieuwde inzicht over nieuwetijdskinderen, hooggevoeligheid en psychische klachten. Alleen dan krijg je verandering. Wij helpen je hier graag bij.

Follow by Email
Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS