Selecteer een pagina

HSP Mens van de nieuwe tijd

We leven in een tijd van labeltjes en termen, vanuit wetenschap maar ook vanuit de spirituele kennis die nu aanwezig is maar nog niet toereikend is. Door de Christal Energy komen er meer energy-impulsen naar de aarde. Hierdoor wordt de energy verhoogd en datgene wat niet meer bij iemand past kan dan klachten veroorzaken. De mensheid wordt dus steeds gevoeliger en velen dus ook hooggevoelig. De huidige aanpak hiervan is de symptomen/klachten beschrijven en (vaak met medicijnen) bestrijden.

Vanuit de Geestelijke Gezondheidszorg zoals ADHD, ADD, autisme, autismespectrumstoornis, PDD-NOS, Asperger, borderline en andere persoonlijkheidsstoornissen.

In populaire boeken worden termen beschreven zoals hypersensitief, hoogsensitief, HSP (hoog sensitief persoon), HSK (hoogsensitief kind), hooggevoeligheid, prikkelgevoeligheid, beelddenkers.

Vanuit de huidige spirituele stromingen zijn er termen zoals nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kristalkinderen, sterrekinderen, heldervoelendheid, paranormale begaafdheid enz.

Maar waar het werkelijk om gaat is dat gevoelige mensen, welk label je ze dan ook geeft, anders voelen, denken en handelen. En daarom zijn we mensen in de nieuwe tijd. Gevoelige mensen dus.

Wij kijken vanuit de energy naar gevoelige mensen. Wij zien de kwaliteiten van hen vanuit de Energy. Juist doordat ze zo gevoelig zijn, staan ze open voor meerdere impulsen en kunnen ze zich hiervan bewust worden. Sommige van deĀ  mensen hebben de basiskennis al in hun gevoel, dit zijn de nieuwetijdskinderen. We zijn nog steeds kinderen aangezien wij lerende zijn. Als ze hulp krijgen vanuit het LIPH dan kunnen ze sneller (weer) begrijpen. Dit is goed nieuws. Want zo kan de Geestelijke wereld meer tastbaar en zichtbaar worden. Het zijn de mensen van toekomst. De voorlopers.

Follow by Email
Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS