Selecteer een pagina

Landelijke Informatie Punt Hogerbewustzijn 24-13

Koers voor helderheid

Het LIPH 24-13 heeft als doel informatie te verstrekken om vernieuwde kennis/weten op te bouwen en om zo te komen richting het Hogerbewustzijn. We geven informatie over onderwerpen zoals hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen en psychische klachten.

Deze website onderscheidt zich van anderen over deze onderwerpen. Daar waar anderen bezig zijn met de kenmerken en het gevolg van het probleem geven wij informatie over de oorzaak in de belevenis van gevoelige mensen in deze nieuwe tijd.

Waarschijnlijk ben je al een lange weg gegaan en kan de medische wereld en/of de geestelijke gezondheidszorg geen of niet voldoende oplossing bieden. Ook de  bekende alternatieve geneeswijzen bieden uiteindelijk geen oplossing voor je op de lange termijn. Of je begint net aan je zoektocht. Voor jezelf of je kind.

Wij bieden informatie en hulp vanuit nieuwe kennis/weten in deze nieuwe tijd. Tijd voor iets nieuws? Tijd voor ware spirituele groei? Tijd voor verruiming van je bewustzijn door te kijken naar de oorzaak van je klachten?

Wij helpen je op weg naar een Hogerbewustzijn.

Follow by Email
Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS