Selecteer een pagina

Van hooggevoelig naar Hoogbewust

Als gevoelig persoon ontvang je en sta je open voor meerdere impulsen in je gevoel, gedachten en handelen dan een persoon die minder gevoelig is. Hierdoor kunnen gevoelige personen meer onbewuste handelingen vanuit deze impulsen doen. Hier kan je meer bewustzijn op krijgen want je hebt tevens de kwaliteiten om je bewust te worden – en te zijn van je gevoel en waar het vandaan komt. Mits je dit dus gaat onderzoeken. Je kan je dus steeds meer bewust worden van de energy-impulsen die je gedachten, gevoel en handelen be├»nvloeden.

Wil je jouw perspectief naar het leven en dus jouw bewustzijn verruimen? Wij geven je een handreiking om een stap te maken van hooggevoelig richting hoogbewust.

Gevoelige personen (of ze nu kind zijn of volwassenen) voelen zich het beste bij mensen die bewust zijn van het Hogerbewustzijn en vanuit hier ook communiceren. Wij nodigen jou dan ook uit voor een intake. Door in gesprek te gaan, kun jij je bewust worden en kun jij je gaan ontwikkelen. Je leert je gedachten en je gevoel te delegeren. Je leert dan wat wel bij jou past en wat niet bij jou past. Door alle negatieve aspecten te doorleven kan je uiteindelijk ook het positieve meer ontvangen. Hooggevoeligheid is een bijzondere gave!

Follow by Email
Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS